Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Команда сайту "Лобда" вдруге стала володарем "Кубку журналістів"

5 червня 2019 р., 16:45

Працівники сайту "Лобда" знову отримали "Кубок журналістів"

Традиційно своє професійне свято журналісти краю починають відзначати заздалегідь – міні-футбольним турніром на честь знаних гравців славної команди «Спартак» Карла Олага та Дмитра Калинича. Оргазіторами журналіського турніру є обласне управління профспілки працівників культури, спілка журналістів Закарпаття, обласна федерація футболу та обласне відділення національного олімпійського комітету.

На 18-й за ліком турнір, який відбувся 4 червня приїхали визначати кращий футбольний колектив мас-медійників 6 команд, які були розділені на дві групи. В групі А за вихід до фіналу боролися команда угорськомовних журналістів краю «Гунгарія», колектив медійників з Берегівщини, представники футбольного сайту «Лобда». У групі В змагалися команди телевізійників з 21 каналу, UA-Закарпаття та газетярі зі «Спорт-тайму».

У першій групі її фаворит команда «Лобда» відверто заявила про свої амбіції вже в першому матчі, крупно перегравши команду «Гунгарія» – 9:0. Далі ж «лобдівці» розгромили журналістів з Берегівщини – 6:1. А от у групі В лідером став «Спорт-тайм», який прогнозовано переміг телевізійників UA-Закарпаття та 21-й канал.

 

Тож у фіналі як і торік зійшлися «Лобда» та «Спорт-тайм». Цей запеклий двобій вийшов доволі напруженим як і годиться фінальному поєдинку. Всередині тайму своє вагоме слово сказав засновник сайту «Лобда» Яромир Лобода, котрий, до слова, виступає в професійній команді «Минай», він влучним ударом з лівого краю вразив володіння «спорт-таймівців». А в другому таймі «Лобда» збільшила свою перевагу – знову автором м’яча став Я.Лобода, який замкнув передачу партнера. Лише наприкінці матчу гравці «Лобди» дещо збавили обертів і прогавили атаку «Спорт-тайма», який завдяку удару Максима Селменського скорочує відставання й вносить гостроту в завершальні хвилини зустрічі. Однак, «Лобда» на досвіді засушила гру й втримала переможний рахунок. Тож «Лобда» вдруге стає володарем престижного трофею – «Закарпатського Кубка журналістів». Третє місце виборов колектив журналістів з Берегівського району, який здолав «21-й канал».

Традиційно нагородження проводили головна обласної спілки працівників культури Наталія Товтин, заступник голови ФФЗ Віктор Качур, член НОКУ Володимир Тарасюк. Також спеціальні призи отримали наймолодший гравець на турнірі – футболіст з команди журналістів Берегівщини – 14-літній Євген Запрягаєв та найстарший учасник турніру 69-літній футболіст команди «Гунгарія» СаболчаНигрини.

Переможці та призери турніру отримали кубки та нагороди та грамоти, а всі учасники піццу та прохолоджувальні напої. Тож вийшло справжнє спортивне свято, яке традиційно розпочинає святкування Дня журналіста на Закарпатті.

Семен МИХАЙЛИК


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp