Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Киргизстані напали на туристичний табір у горах, є жертви

5 липня 2019 р., 15:18

Чоловік застрелив двох співробітників турфірми, ще одну співробітницю взяв у заручники і зник.

В Іссик-Кульській області Киргизстану в п'ятницю, 5 липня, озброєний чоловік напав на співробітників туристичної компанії. Зловмисник застрелив двох людей і захопив заручника, повідомляє ТАСС з посиланням на місцевих правоохоронців.

Надзвичайна подія сталася в таборі туристичної компанії, який знаходиться в Ак-Суйському районі. Зловмисник з вогнепальної зброї застрелив двох співробітників турфірми, взяв у заручниці ще одну її робітницю і разом з нею зник з місця події", - заявив співробітник УВС.Відзначається, що вбивство було скоєно підозрюваним "на побутовому ґрунті"."Нині в Ак-Суйський район направлені підрозділи спецназу для встановлення місця знаходження злочинця, особа якого вже встановлена, і його затримання", - зазначив співрозмовник.Табір туркомпанії, в якому сталося вбивство, знаходиться на висоті понад 2,5 тисячі метрів над рівень моря в районі льодовика Енельчек.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp