Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівчани домомагають військовим попри перепони

24 серпня 2014 р., 18:49

акція збору коштів стартувала попри зливу

Зранку падав проливний дощ, але перша балагодійна акція -ярмарка таки відбулася.
Під проливним дощем вдалося і поярмаркувати, і віршики розказати, і малюночки намалювати, і,навіть, влаштувати велопробіг. Ініціатором акції була волонтер з Берогова Яблінська Тетяна. Я, як волонтер місцевого благодійного фонду, донесла цю ідею до мера міста Рахова Думена Я.В. і він організаційно підтримав ідею благодійної акції на День незалежності. Для акції садики міста підготували виступи діток, для благодійної ярмарки декілька підприємців міста надали солодощі, соки, водичку, квас, рахівська хлібопекарня спекла патріотичні тортики, благодійний фонд "Мараморош" надав патріотичну символіку , художники міста картини, будинок творчості дитячі малюнки.

 Така ярмарка в місті відбувалася вперше і тому були дуже здивовані тим як активно відбувалася торгівля. Одночасно з ярмаркою одні дітки малювали малюнки для солдатів, а інші прикрашали своїх двоколісних контиків жовтоблакитною символікою для велопробігу містом..Під кінець волонтер з Берегова запропонувала розгорнути великого прапора і не дивлячись на дощик дітки які весь час терпеливо стояли в черзі, щоб прочитати вірша, щасливо розгорнули прапор. 

На благодійній акції ми загалом зібрали пожертв та отримали виручки від проданих продуктів, сувенірів та картин на суму 6 864 гривень.
На завершення акції вечором 0 20 тій годині має розпочатися панахида за загиблими..


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp