Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прохідні партії обіцяють більше реформ, ніж діюча Рада - ЗМІ

12 липня 2019 р., 14:31

ЗМІ повідомляють, що наступна Верховна Рада буде проводити більше реформ

Прохідні партії беруть на себе більше зобов'язань в проведенні реформ, ніж діючий парламент, повідомляють ЗМІ.

Проєвропейські партії, які мають шанси потрапити до Верховної Ради наступного скликання, беруть на себе більше зобов'язань в проведенні проєвропейських реформ, ніж парламентарі нинішнього скликання. Це випливає з масштабного дослідження зобов'язань провідних політичних партій про проведення європейських реформ, яке проводила Європейська правда.

Це дає підстави сподіватися, що наступна Верховна Рада буде проводити більше реформ, переконаний редактор Європейської правди Сергій Сидоренко.

"Головна несподіванка й приємна новина: партії, які взяли участь в дослідженні, всі 5 (Слуга народу, Європейська солідарність, Голос, Батьківщина, Сила і честь - ред.), задекларували підтримку євроінтеграції в значно більшому обсязі, ніж попередня Верховна Рада", - сказав Сидоренко під час презентації результатів дослідження в Українському кризовому медіа-центрі в п'ятницю в Києві.

"Ми побачили готовність здійснювати і обіцяти непопулярні реформи навіть в ході передвиборної кампанії... Ми зараз маємо безпрецедентний рівень готовності політиків до проведення реформ", - додав він.

"Це ще поки декларації. Але те, що вони звучать - дуже добре", - підсумував Сидоренко, застеріг політиків від порушення обіцянок.

Раніше повідомлялося, що в парламент проходять п'ять партій. У Раді можуть бути представлені Слуга народу, Опозиційна платформа - За життя, Європейська солідарність, Голос і ВО Батьківщина.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp