Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани порушників знову зруйнувалися (ВІДЕО)

15 липня 2019 р., 09:15

На ділянках відповідальності Мукачівського та Луцького загонів прикордонники запобігли незаконному переміщенню сигарет через кордон.

Правопорушники не покидають спроб «перекинути товар» на «той бік». До яких тільки хитрощів не вдаються охочі легкого заробітку аби досягти бажаного результату: ховаються в кущах, заробляють сліди, виготовляють кладки та й просто утікають від правоохоронців щоб уникнути відповідальності.

Так, учора ввечері, в ході реалізації інформації, що надійшла від співробітників внутрішньої та власної безпеки, прикордонники Мукачівського загону попередили спробу незаконного переправлення через кордон значної партії тютюнових виробів.

На ділянці відділення «Вилок» військовослужбовці виявили поблизу кордону з Угорщиною групу невідомих осіб з пакунками. Тютюнову контрабанду зловмисники планували перемістити через водний канал «Ботар», але, зрозумівши, що їх викрито, покинули свій товар та вдались до втечі. Під час огляду місцевості охоронці кордону виявили 25 ящиків, в яких знаходилось 12 500 пачок сигарет. Тютюнові вироби доставлені до прикордонного підрозділу з метою передачі працівникам ДФС. Заходи по встановленню причетних до даного правопорушення осіб тривають.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp