Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Аспірант УжНУ "підкинув" ідею організації патріотичного флешмобу в аеропорту Талліна (ВІДЕО)

25 серпня 2014 р., 15:49

Віталій Дацюк, аспірант кафедри кримінально-правових дисциплін та міжнародного кримінального права Ужгородського національного університету, відправляючись у літню школу до Естонії, організував виконання гімну України всіма учасниками з України.

Про це Віталій повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Вперше святкував День незалежності одразу в двох країнах: в Україні та Естонії. Перед поїздкою на літню школу в університет міста Тарту, яка була запланована саме на 24 серпня, у мене виникла ідея запропонувати іншим учасникам нашої школи від України (всього нас було 29), провести своєрідний флешмоб в аеропорту Талліна, куди ми летіли з Борисполя: одягнути вишиванки, взяти український прапор, підготувати тематичні плакати та заспівати гімн України. Організатори школи попередньо запросили в аеропорт пресу та телебачення. 

Окрема подяка представникам Асоціації українських організацій Естонії, які з радістю відгукнулися на мою попозицію також підтримати флешмоб своєю участю. Таким чином ми засвідчили єдність українців незалежно від місця та країни проживання, що зараз дуже важливо. В результаті наш флешмоб показали по центральному ТБ Естонії. Сьогодні нас впізнають та вітають працівники готелю, висловлюють свою підтримку Україні. Естонія - маленька країна. Але краще велика та щира підтримка маленької дружньої нації, ніж підступність "великих і могучих" сусідів".

Відео - Reporter.ee



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp