Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти та викладачі УжНУ віджималися (Відео)

18 лютого 2017 р., 19:30

У рамках флешмобу

Флешмоб, що набув популярності у світі, швидко дійшов і до України. 17 лютого викладацький склад та студенти кафедри військової підготовки УжНУ теж прийняли виклик та передали естафету далі.

Суть флешмобу «22 Pushup Challengе» проста – віджатися від підлоги 22 рази. Проте за цим стоїть важлива мета — запобігання самогубствам серед військовослужбовців.

Флешмоб почався у Сполучених Штатах, де, за статистикою, близько 22 ветеранів щодня накладають на себе руки. Американці не лише відтискаються 22 рази упродовж 22 днів, а й надсилають 22 долари на допомогу ветеранам. Українці охоче підхопили флешмоб, аби підтримати наших учасників війни.

Старший викладач кафедри військової підготовки, підполковник запасу Ігор Єськін розповідає: «Я прийняв естафету від свого колишнього підлеглого, тож уже кілька днів поспіль віджимаюся сам. Запропонував на кафедрі реалізувати цю ідею в більшому масштабі — мене підтримали. На знак підтримки воїнів АТО і ветеранів війни в Афганістані, що мають посттравматичний синдром, ми вирішили долучитися до флешмобу й започаткувати його у нашому університеті».

За задумом, участь у флешмобі мали взяти викладачі кафедри, однак чимало студентів теж виявили бажання долучитися. Врешті на плацу віджималося тридцятеро учасників, серед яких і дівчина.

Оскільки військова кафедра перша в УжНУ долучилася до флешмобу, її представники мали широкий вибір, кому передавати естафету. Врешті зупинилися на кафедрі фізичного виховання.

Медіа-центр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp