Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіційно - про страшну аварію на закарпаття (ФОТО, ВІДЕО)

25 липня 2019 р., 10:50

Закарпатська поліція зібрала попередню інформацію у справі щодо смертельного ДТП, що трапилося на Мукачівщині.

У результаті наїзду на пішохода, останній помер на місці.

"Аварія трапилася вчора, 23 липня, близько 19:00. За викликом виїхали правоохоронці, які встановили, що 45-річний водій позашляховика «Volkswagen Touareg», один із керівників ДФС в Закарпатській області, у селі Ракошино здійснив наїзд на 23-річного мешканця села Страбичово Мукачівського району. Співробітник дорожньої служби саме проводив роботи з ремонту дорожнього полотна" - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У результаті аварії, потерпілий помер на місці. До лікарні доставлено водія автомобіля. Він перебуває у реанімації. Крім того, проведено його медосвідування. Алкотест показав відсутність алкоголю у крові водія.

Поліція зібрала першочергову інформацію за даним фактом. У справі вбачаються ознаки злочину за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки, що призвело до смерті потерпілого). Вирішується питання про визначення підслідності за ДБР.

Нагадаємо, 23 липня увечері у мережі з'явились перші та фото із страшної ДТП у Ракошині.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp