Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві відбувся парад сажотрусів (ФОТО)

29 липня 2019 р., 11:40

В честь символа міста Мукачева, сажотруса Берті бачія, як його називають в народі, четвертий рік поспіль відбувається Міжнародний парад сажотрусів.

Цьогоріч особливий привід, адже Бареталону Товту – 70! Участь у параді беруть сажотруси із Закарпаття, Угорщини, Латвії та Естонії. Сажотруси колоною пройшли із парку Перемоги до пам‘ятника Берті бачію, який встановлено в центральній частині міста. Привітав його міський голова Андрій Балога. «Сьогодні день народження символа Мукачева – найбільш відомого сажотруса не лише нашої країни, а можливо і Європи. Ми гордимося Берті бачієм. Саме завдяки цій людині місто відвідують туристи, щоби відвідати і парад, і познайомитися з фахівцем такою важливої професії. Це людина важкої праці, кожному мукачівцю за честь його побачити та поспілкуватися», - вітав іменинника міський голова. А також не обійшлося без подарунків – він отримав новенький велосипед та почесну грамоту міськради.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp