Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стали відомі подробиці репетиції маршу до Дня незалежності

15 серпня 2019 р., 18:53

Марш курирують режисер Алан Бадоєв і хореограф Олена Коляденко. Військові повідомляють, що на репетиції також були присутні "люди з Кварталу".

У Києві на авіаційному заводі Антонов проходить репетиція маршу, який з ініціативи Офісу президента замінить військовий парад на День незалежності. Про це військовий ЗСУ Андрій Кобзар написав на своїй сторінці у Facebook у четвер, 15 серпня.На територію заводу прибули оркестри, техніка і військові з різних підрозділів. Серед інших на репетиції були присутні "люди з Кварталу", а керувати підготовкою прибув Алан Бадоєв. Разом з ним на репетиції була присутня й керівниця шоу-балету Freedom Олена Коляденко."День незалежності - це честь і пам'ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю. Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх поважаємо і прагнемо врахувати всі деталі. Головними героями свята стануть люди, українці, наші співгромадяни, які своїм талантом і працею створюють історію нашої країни! Нам є ким пишатися! Нам є з ким будувати наше спільне майбутнє, є кому його захистити, і ми хочемо це показати всій Україні", - заявив Бадоєв.За даними журналістів ТСН, репетиції розпочалася рано вранці, перші підрозділи прибули на полігон ще на початку 8-ї ранку. Тут були присутні службовці Національної гвардії, прикордонники, рятувальники.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp