Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Раді назвали перші податкові ініціативи

26 серпня 2019 р., 16:54

Комітет ВР готує законодавчі ініціативи про "кешбек" і е-чек, законопроект про протидію BEPS, а також про єдиний рахунок для сплати податків і зборів.

Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики готується подати на розгляд парламенту близько 30 законопроектів. Про це розповіла претендент на керівника комітету Данило Гетманцев в інтерв'ю Інтерфакс-Україна, опублікованому в понеділок, 26 серпня.

"... податкові ініціативи серед перших - це е-чек і "кешбек". Нещодавно Мінфін опублікував цю ініціативу: якщо мені не видають чек або видають фальшивий (я його можу перевірити онлайн), я оповіщаю про це податкову і отримую повернення вартості своєї купівлі. А підприємець платить 200% штрафу. Тобто ми підключимо всіх громадян України до контролю за розрахунково-касовими операціями", - сказав він.

Для ризикових галузей це планується ввести з 1 січня, а для інших - ще через рік, уточнив Гетманцев.

"У нас є багато напрацювань, вже близько 30 законопроектів, в тому числі раніше зареєстровані та пройшли перше читання", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що фракція Слуга народу працює над 465 законопроектами, які збирається представити на засіданні Ради.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp