Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вбивство морпіха в Одеській області: нові подробиці

28 серпня 2019 р., 08:05

Правоохоронці затримали матроса, підозрюваного у вбивстві морпіха. У разі доведення провини затриманому загрожує до 15 років в'язниці.

Правоохоронці затримали матроса С. і повідомили йому про підозру в умисному вбивстві морського піхотинця К. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

За даними відомства, 25 серпня "під час несення служби в добовому наряді матрос С. здійснив постріл у бік матроса К. зі зброї АК-74, в результаті чого останньому завдано наскрізне вогнепальне поранення голови. Від отриманих травм військовослужбовець морської піхоти К. загинув".

Зараз правоохоронці оглянули місце події, допитали підозрюваного матроса С. і провели з ним слідчий експеримент, тривають допити співслужбовців затриманого і загиблого. До суду направили клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, підготували клопотання про призначення низки судових криміналістичних експертиз.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області морпіх застрелив співслужбовця. Вбивство військовослужбовця скоєно в пункті постійної дислокації 35-ї окремої бригади морської піхоти.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp