Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді гвардійці застали молодиків за курінням підозрілих речовин та затримали особу, що підозрюють у крадіжці

28 серпня 2019 р., 08:25

Нещодавно

23 серпня під час здійснення охорони громадського порядку в місті Ужгороді пішим самостійним патрулем, військовослужбовці 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України близько 22:00 години отримали повідомлення на службовий планшет. Місцевий мешканець повідомив, що помітив чоловіка, якого підозрює у вчинені крадіжки власного майна а саме, електроінструменту який був викрадений з власної оселі 20 серпня. Після почутого військовослужбовцями одразу було проведені оперативно-розшукові заходи і виявлено підозрілого громадянина на одній з вулиць міста, де було скоєно злочин. Підозрюваного було затримано та передано до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

24 серпня під час охорони громадського порядку в м. Ужгороді о 22 годині 45 хвилин гвардійцями було виявлено групу молодиків в кількості 6 чоловік приблизно 19 років, які з вигляду були під впливом наркотичних речовин. Підійшовши ближче, військовослужбовці помітили саморобний пристрій для паління наркотичних речовин, обмотані фольгою дві частини обрізаної пляшки з буро-коричневою водою в середині та помітним запахом канабісу. На місце події були одразу викликані працівники слідчо-оперативної групи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp