Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від сьогодні Тячівщина має новий суд

28 серпня 2014 р., 18:22

Відкриття будівлі відбулося сьогодні.

Сьогодні, 28 серпня, у Тячеві пройшло урочисте відкриття нової адміністративної будівлі Тячівського районного суду.

В цереремонії відкриття прийняли участь високоповажні гості, очільники найвищих установ судової гілки владиВалентинаСімоненко– голова Ради суддів України, суддя Верховного Суду України, Борис Гулько – голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ,ЗеновійХолоднюк – голова Державної судової адміністрації України. А також перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Андрій Сербайло, голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка, Тячівський міський голова Іван Ковач, начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області Михайло Форкош, голова апеляційного суду Закарпастької області Крегул Микола, обласні депутати, представники органів місцевого самоврядування, журналісти та громадськість.

Виступаючи з вітальним словом Валентина Сімоненкозауважила, що в наш час відкриття нового приміщення суді - це одна з найвизначніших подій не тільки для Тячівщині, але й для судової системи всієї України та побажала щоб судочинство у краї було таким, якого потребує суспільство.Привітав громаду з цим знаменним днем також Борис Грулько, який побажав усім законних і справедливих рішень у храмі правосуддя.

Відтак всіх присутніх привітавЗеновійХолоднюк, який також вручив почесні грамоти Державної судової адміністрації України Степану Дьордяю, директору торгової мережі «Майстер» та ВолодимируДем’яну, директору ТОВ «Свалява-Міськбудза співробітництво щодо створення належних умов приміщення районного суду. Крім того, заохочувальною відзнакою - нагрудним знаком «Знак пошани» нагороджено ОлександаКоршинського- заступника територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області, Івана Ковача - Тячівського міського голову та Володимира Гримута– голову Тячівського районного суду.

Опісля учасників зібрання привітав Петро Голубка, якийвисловив сподівання, що в новому адмінбудинку прийматимуться тільки правильні і справедливі рішення, які дійсно покращать життя громадян району, а також відмітив, що на сьогоднішній день в державної адміністрації немає перед судовою установою жодної заборгованості по платежах.

Іван Ковач наголосив на знаковості даної події, аджетакий в непростий час зорганізувались різні гілки влади, для того, щоб відбудувати добротну будівлю, яка стала окрасою міста Тячів.

- Символічно, що в той час, коли на сході нашої країни ведуться бойові дії, потерпають молоді хлопці за незалежність та територіальну цілісність нашої країни, на місцях робляться добрі справи, направлені на те, щоб Україна була країно, де на першому місті є права і свободи людей, – зауважив в рамках виступу Андрій Сербайло.

Відтак вітальне слово мав Форкош Михайло, який подякував Володимиру Гримутуза співпрацю та вручив йому символічний ключ від адмінбудівлі. Після чого очільник районного суду висловив вдячність всім, хто приклав зусилля для того, щоб у кінцевому результаті відкрити нове приміщення суду, збудоване за європейськими стандартами.

На завершення урочистості відбулась церемонія пере різання символічної червоної стрічки, після чого всіх присутніх запросили оглянути приміщення районного суду.

суд, відкриття, приміщення

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp