Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ скували пробки

19 вересня 2019 р., 20:58

Затори утворилися як на правому, так і на лівому березі столиці

У четвер ввечері, 19 вересня, в Києві утворилися численні затори на правому і лівому березі столиці. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Google maps.

Пробки на правому березі

Так, станом на 18:20 ускладнено рух на центральних магістралях міста. Зокрема, на Набережному шосе, бульварі Дружби народів і Тараса Шевченка, вул. Набережно-Хрещатицькій, Січових Стрільців, В'ячеслава Чорновола, Столичному шосе, Великій кільцевій дорозі, проспекті Перемоги, вул. Юрія Іллєнка, Богатирській. Також пробки спостерігаються біля станцій метро "Академмістечко", "Житомирська", "Святошин", "Нивки", "Берестейська", "Шулявська", "Політехнічний інститут".

Пробки на лівому березі

Ускладнено рух автомобілів на Броварському проспекті (в районі метро "Чернігівська"), на вул. Євгена Сверстюка, Русанівській і Дніпровській набережній, на проспекті Соборності і Юрія Гагаріна, Харківському та Бориспільському шосе.

Також затори спостерігаються на мосту Метро і біля станцій метро "Лівобережна" та "Гідропарк".

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp