Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ відкрив двері (ФОТО)

26 вересня 2019 р., 16:05

День відкритих дверей триває сьогодні в Ужгородському національному університеті.

Захід уже став традиційним, його мета – інформувати старшокласників, які обирають майбутню професію, про можливості навчання у виші.На урочистій зустрічі в ректораті привітали одинадцятикласників ужгородських шкіл. 

Насамперед із вітальним словом виступив Володимир Смоланка, ректор УжНУ, він запросив молодь ознайомитися з пропозиціями університету для абітурієнтів, також згадав про роботу Літнього університету, серед переваг навчання саме в цьому виші назвав, зокрема, зв’язки із закордонними ВНЗ, можливість проходження там практики, широкий спектр застосування фахових навичок у майбутній професії.Ужгородський міський голова Богдан Андріїв розповів про співпрацю міської ради з Ужгородським національним університетом, наголосив на фаховості колективу вишу, професіоналізмі викладацького складу, підготовці фахівців у різних галузях, побажав майбутнім студентам добре вчитися та знайти гідну роботу в нашій країні, а всій команді вишу – наснаги.

Проректор УжНУ Ігор Король ознайомив з історією навчального закладу, особливостями навчання на факультетах, яких тут два десятки. Додав, що на сьогодні в УжНУ навчається близько 15 тисяч студентів, з яких понад 1700 – іноземці.Школярам показали ролик про університет, також нині молодь може завітати на факультет, який зацікавив, поспілкуватися зі студентами та викладачами, і, за словами організаторів, знайти орієнтири для вибору майбутньої професії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp