Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

1300 кілометрів з Ужгорода до Польщі заради гармонії (ФОТО)

31 серпня 2014 р., 13:27

До 6 вересня наші бігуни мають подолати сотні кілометрів.

Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі.

Біг заради гармонії в Україні стартував 24 серпня 2014 року о 9 год. ранку, з м. Ужгорода на кордоні зі Словаччиною. Пробіг було здійснено і через м.Перечин.



На кордоні Ужгородського та Перечинського районів учасників естафети зустрів головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Юрій Афанасьєв, а на території м.Перечин – в.о. міського голови, секретар міської ради Юрій Мадяр.

Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки. Команда складається з 21 бігуна. Учасники запланували подолати близько 1300 км з 24 серпня по 6 вересня аж до кордону з Польщею.

Приємно, що президент марафонської команди В. Алексапольський висловив подяку головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Юрію Афанасьєву за особливий внесок у розвиток «Всесвітнього бігу заради гармонії».











Перечинська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp