Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна в Мінську наполягає на розпуску "ЛДНР"

15 жовтня 2019 р., 20:04

Представник України на переговорах у Мінську висунув ряд вимог, серед яких - повне припинення вогню і розпуск "ЛНР" та "ДНР".

На засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську, яке відбулося у вівторок, 15 жовтня, українська сторона наполягала на повному припиненні вогню і розпуску "ЛДНР". Про це повідомляє прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер у Facebook.При цьому вона зазначила, що Україна назвала низку умов для виконання політичного блоку питань мінських угод. Серед умов:розпуск псевдоугруповань "ЛДНР";повне припинення вогню;забезпечення ефективного моніторингу СММ ОБСЄ на всій території України;виведення з території України збройних формувань іноземних військ і військової техніки;розведення сил і засобів уздовж всієї лінії зіткнення;забезпечення роботи Центральної виборчої комісії (ЦВК) України, українських політичних партій, ЗМІ та іноземних спостерігачів;встановлення контролю над непідконтрольною Україні ділянкою російсько-українського кордону і виконання інших пунктів, передбачених українським і міжнародним законодавством і мінськими угодами.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp