Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна отримала від Білорусі список затриманих під Мінськом

1 серпня 2020 р., 10:37

Українські силові органи проводять перевірку громадянства затриманих, а також їхню можливу причетність до скоєння злочинів в Україні.

Офіційний Київ отримав від білоруської сторони список затриманих під Мінськом бойовиків приватної військової компанії Вагнера. Про це в п'ятницю, 31 липня, повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба на брифінгу.

"Список затриманих громадян ми отримали. МЗС Білорусі звернулося до нас з проханням передати цей документ компетентним органам України для перевірки на предмет вчинення цими особами злочинів в нашій державі", - сказав він.За словами міністра, українські силові органи проводять перевірку громадянства затриманих."Ми відразу передали список українським компетентним органам для вивчення. Ми повинні перевірити весь список, тому що можуть бути різні ситуації. Наприклад, хтось при затриманні представив себе як громадянин України, а хтось як громадянин РФ, але це не виключає, що у цієї людини може бути паспорт України", - пояснив він.Як повідомлялося раніше, Офіс генерального прокурора України звернувся до Генеральної прокуратури Білорусі із запитами про тимчасовий арешт затриманих 29 липня бойовиків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp