Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові освятили церковні дзвони (ФОТО)

31 серпня 2014 р., 19:07

У літургії взяли участь 28 священників та Преосвященний владика Мілан.

28 серпня на Празник Успіння Пресвятої Богородиці Преосвященний владика Мілан відвідав з архіпастирським візитом виноградівську Свято-Успенську парафію.

Владику зустрів настоятель храму архідекан став. прот. Мирослав Сипко. Перед початком святкової Літургії владика освятив три дзвони, які будуть скликати всіх вірних на Богослужіння.

{g}

Читайте також: Владика Хустський і Виноградівський Марк став першим в історії митрополитом на Закарпатській православній кафедрі

На святкування велика кількість вірників прийшла на освячення дзвонів та молитися з своїм архієреєм. З самого ранку священнослужителі уділяли Тайну Покаяння. Архієрейську Службу Божу владиці співслужили 28 священиків. Архіпастирським словом владика привітав зі святом та побажав всім нам радостів від празника Успіння, котрий кожного з нас приведе до головного в нашому житті – Вічного Життя з Господом!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp