Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття згуртувало українську молодь

1 вересня 2014 р., 11:20

У Християнському таборі.

Ось уже дванадцятий рік поспіль, на поклик Матері Божої, молоді люди із усієї України приїзджають сюди, щоб провести ці 5 днів із Богом. Почався табір вечером 23-го серпня із Служби Божої, далі пластунська молодь розгорнула український прапор і було виконано гімн України, після чого молодь мала змогу подивитися цікавий фільм. Можна сказати що цьогорічний табір був християнсько – патріотичний, відкриття кожного дня розпочиналося з молитви та виконання державного гімну, протягом цих днів молодь молилася за мир на нашій Батьківщині.

Наступного дня відбулася реєстація учасників та поділ на групи. Протягом дня діти працювали разом зі своїми аніматорами, танцювали банси, грали в цікаві ігри. Вечером всі учасники зїзду виїхали на Красне поле, щоб вшанувати пам'ять загиблих героїв карпатської України, героїв Небесної сотні та всіх військових хто віддав своє життя на сході України за незалежність нашої держави. Кожного вечора можна було посидіти біля ватри, поспівати пісень, пограти в різні ігри.

25-го серпня було представлення груп: кожна група обирала собі назву, пісню, малювала емблему, складала гасло. Після цього проводилися спортивні ігри. Вечером відбувся релігійний концерт для молоді, який розпочали наймолодші наші учасники, після чого була патріотична частина, де вшановували всіх загиблих героїв України. Також у концерті брали участь брати Василіяни, молодь Джублика, та гості з Ужгорода та Львова.

Та крім співів, танців та ігор був відведений час для катехизації, яку проводив о.Мелетій Рішко, ЧСВВ. Кожного дня молодь мала змогу послухати слово Боже, задуматися над тим, що ж нам у житті зможе принести справжнє щастя, та що нам не дозволяє його здобути. Оскільки тема зїзду «Ми обираємо Христа», отець намагався простими словами донести до кожної молодої людини одну істину – справжнє щастя ми зможемо віднайти тільки в Христі.

26-го відбулася велика квест-гра «Слідами Ісуса», діти брали активну участь, всім було дуже цікаво та весело. О 16:00 розпочалася Хресна дорога яку очолив о.Тарас Іванина, ЧСВВ, після відбулася Архієрейська Служба Божа на якій були присутні два єпископи вл. Мілан Шашік і вл. Ніл Лущак та чування для молоді в стилі Тезе.

Завершився табір 27-го серпня Святою Літургією та врученням грамот найактивнішим учасникам зїзду молоді.

Сподіваюся, що кожен з присутніх на таборі зачерпнув для себе щось корисного, та став хоч трішки ближче до Бога, адже це і є основною метою християнського зїзду молоді.

Новини Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp