Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ужгородському скансені презентують другий випуск «Українського млинологічного журналу»

30 жовтня 2019 р., 09:15

31 жовтня 2019 року о 14.00 в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбудеться презентація другого випуску «Українського млинологічного журналу», виданого за підтримки Українського культурного фонду.

Упорядник і головний керівник проекту – Олена Крушинська, краєзнавець, дослідник пам’яток архітектури України. У презентації візьмуть участь Михайло Сирохман, мистецтвознавець, викладач Закарпатської академії мистецтв, Ігор Прохненко та Василь Коцан, кандидати історичних наук, доценти кафедри археології, етнології та культурології ДВНЗ «Ужгородський національний університет».

Вихід даного випуску журналу став значною подією в українській етнографії. До нього ввійшли наукові дослідження багатьох відомих українських вчених. Всі статті та ілюстрації журналу анотовані англійською мовою з розрахунку на широку міжнародну аудиторію. Журнал вже був презентований у багатьох містах України, а також за кордоном.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp