Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині зібрали 700 тисяч на допомогу військовим

2 вересня 2014 р., 17:46

Ці кошти надійшли від платників військового збору.

Від платників податків Мукачівщини на допомогу армії надійшло близько 700 тисяч гривень військового збору.

Станом на 01.09.2014 року платниками податків, які перебувають на обліку в Мукачівській ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області, сплачено до бюджету 698,8 тис. грн. військового збору.

Нагадуємо, що з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України і деяких інших законодавчих актів України», яким запроваджено військовий збір. Тимчасово, до 1 січня 2015 року кожен громадянин сплачуватиме 1,5 відсотка із заробітної плати, виграшів у державних та недержавних лотереях. Платниками податку є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи з джерела їх походження в Україні, податкові агенти.

Нарахування, утримання та сплата (перерахування) збору до бюджету здійснюється у порядку, встановленому статтею 168 Податкового кодексу, тобто аналогічно податку на доходи фізичних осіб. З 7 серпня 2014 року відкрито рахунки для зарахування надходжень до державного бюджету за кодом класифікації доходів бюджету 11011000 «Військовий збір». Тобто тепер з доходів фізичних осіб у формі зарплати й інших доходів, які входять до фонду оплати праці найманих працівників, а також з поточних або компенсаційних виплат, які нараховуються у зв'язку з трудовими відносинами або цивільно-правовими договорами без вирахування єдиного соціального внеску, податкової соціальної пільги та податку на доходи фізичних осіб, утримується 1,5% військового збору.
Мукачівька ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp