Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ветерани поліції футбол грали (ФОТО)

25 листопада 2019 р., 14:05

Фінальний етап турніру Закарпатської області серед футбольних команд «40+» відбувся у м.Ужгород. Збірна Головного управління Нацполіції краю у завершальному матчі зійшлась з ФК «Медеа»

Свято ветеранського футболу серед гравців віком «40+» відбулось на стадіоні «Авангард» у м.Ужгород. Участь у ньому взяли команди Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, футбольна команда «Друга юність, ФК«Медеа» та ФК «Ужгород-Радванка».

У п’яти відбіркових матчах усі команди заявили про свій високий потенціал та велику жагу до перемоги.

23 листопада відбулись ключові поєдинки між командами. У фінальних протистояннях на полі зійшлись команди Головного управління Нацполіції краю та ФК«Медеа» і ФК «Ужгород-Радванка» з футбольною командою «Друга юність.

Усі ігри були цікавими та непередбачуваними, адже учасники збірних команд-ветеранів впевнено демонстрували свій досвід та професійність на полі. За результатами ігор - перемога дісталась ФК «Ужгород-Радванка».

«Високий рівень організації, сильний склад учасників, цікаві комбінації на полі під час гри - допомагають зміцнити здоров’я, загартувати дух та підвищити спортивну майстерність серед гравців команди для подальших перемог збірної ГУНП у спортивних поєдинках, - розповідають учасники команди поліції Закарпатської області».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp