Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 16 тисяч дітей залізничників Львівської магістралі побувають на святкових зустрічах зі святим Миколаєм

12 грудня 2019 р., 10:05

Інформація для ЗМІ!

Театралізовані дійства та святкові зустрічі зі святим Миколаєм відбудуться у закладах культури та мистецтва в обласних центрах Західної України, а також в інших містах, де зосереджені великі залізничні вузли. Своєрідним епіцентром святкових заходів, присвячених Дню святого Миколая, традиційно стане Палац залізничників у Львові. Цьогоріч на зустрічах зі святим Миколаєм у Будинку науки і техніки Львівської дирекції залізничних перевезень побувають сім тисяч дітей працівників Львівської магістралі. П’ятнадцять вистав у Палаці залізничників пройдуть із 18 по 22 грудня.


Організатори свята потурбувалися про додаткові місця для маленьких пасажирів у поїздах. Для дітлахів, які приїдуть до Львова здалеку, будуть організовані гарячі обіди у ресторані Львівського вокзалу. Поряд із комфортом залізничники подбають про безпеку подорожей. Групи дітей дорогою до Палацу залізничників супроводжуватимуть батьки, працівники профспілкових організацій магістралі, голови профкомів залізничних підрозділів, а також стрільці воєнізованої охорони.

Завершує останні приготування до дитячого свята і персонал Палацу залізничників. Цього року на юних глядачів чекає яскраве театралізоване дійство під назвою «Казковий переполох на Миколая», неперевершену атмосферу свята доповнять яскраві інсталяції у фойє палацу та солодкі подаруночки від Чудотворця.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp