Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У поліції Закарпаття засідав актив профспілки поліції області

16 грудня 2019 р., 16:45

Обговорювали плани роботи на наступний рік

11 листопада у приміщенні Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відбулася звітна конференція профспілкової організації поліції Закарпаття. На засіданні були присутні голови профбюро всіх міськрайвідділків поліції та комітет профспілки поліції Закарпаття.

Головною темою обговорення став звіт голови профспілки Юрія Ватрали, який детально розповів про виконану за рік роботу профспілкового комітету і зокрема наголосив на організації спортивних змагань серед членів профспілки поліції та активного дозвілля для їх сімей.

Крім цього обговорили плани роботи на майбутній рік. Розглянули орієнтовний кошторис профспілки та обговорили перспективи реалізації заходів, передбачених Статутом профспілки. Особливу увагу привернули виконанню вимог укладеного колективного Договору між ГУНП в Закарпатській області та профспілковою організацією поліції Закарпаття.

На майбутнє досягли домовленості щодо розгляду наданих пропозицій по окремих питаннях, які виникатимуть протягом року та вирішення яких входить до компетенції профспілкового комітету.

Наостанок окремих голів профбюро за їх самовіддану, громадську та профспілкову працю, голова профспілки поліції Юрій Ватрала відзначив подяками.




Профспілковий комітет поліції Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp