Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закавратті на вихідних сталося 4 пожежі

16 грудня 2019 р., 18:00

Спалахнули житлові будинки, є постраждалий

На вихідні в регіоні виникло чотири пожежі у приватних житлових секторах.

На одній пожежі ще й травмувався юнак.

14 грудня о 04:20 до Служби порятунку Закарпаття повідомили, що в с. Калини Тячівського району на вул. Травнева горить житловий будинок.

На момент виникнення пожежі в помешканні знаходився лише 17-річний син господаря. Намагаючись вибратися із вогняної пастки, він й отримав опіки 2-3 ступеня (75-80 % тіла). Зараз за його життя борються кваліфіковані лікарі.

На місці події працювали бійці ДСНС 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та державного пожежно-рятувального поста смт Дубове, а також вогнеборці місцевої пожежної команди с. Нересниця. Усього було залучено 9 вогнеборців та три одиниці техніки.

О 06:10 пожежу було локалізовано, а через 40 хвилин повністю ліквідовано.

Хоча пожежею знищено 80 кв. м покрівлі житлового будинку та надвірну споруду площею 16 кв. м, а також речі домашнього вжитку, але вправність та оперативність вогнеборців дозволила врятувати від знищення вогнем поруч розташований житловий будинок сусідів.

А вже о 10:56 14 грудня виноградівські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Добровольців в с. Чепа.

До місця виклику одразу ж було направлено відділення чергового караулу 6-ї державної пожежно-рятувальної частини з Виноградова та місцевої пожежної команди з Пийтерфолво.

Місцем виникнення пожежі стала одна з кімнат житлового будинку, яка на момент прибуття рятувальників поширилася на суміжні кімнати, позаяк господарі довгий час намагалися погасити пожежу самотужки і не повідомляли про неї рятувальникам.

О 11:38 займання було локалізовано, а о 12:22 ліквідовано повністю. Пожежею знищено перекриття на площі 40 м2 та речі домашнього вжитку. Травмованих не було.

У третьому випадку 15 грудня загорівся житловий будинок в м. Мукачево на вул. Пушкіна. Там на двох автоцистернах працювали бійці місцевої 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежею було знищено перекриття на площі 8 м2 та пошкоджено частину домашнього майна.

У всіх випадках причини виникнення пожеж та збитки встановлюються компетентними службами, - повідомляє Управління ДСНС України в Закарпатській області.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp