Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На переможця конкурсу чекає унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра»

17 грудня 2019 р., 17:40

Лауреати, які посядуть друге та третє місце, нагороджуються спеціальними дипломами

На адресу голови облради Михайла Рівіса надійшов лист від Президента Асоціації благодійників України, Голови Оргкомітету НК «Благодійна Україна» Олександра Максимчука такого змісту: «Шановний Михайле Михайловичу! Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» засвідчує Вам свою глибоку повагу, вдячність за підтримку Закарпатською обласною радою доброчинних ініціатив, співпрацю протягом кількох років та інформує про наступне.

Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна» – це єдиний діючий загальнонаціональний проект із відзначення кращих благодійників і найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі, який цьогоріч проходитиме вже 13-й раз поспіль. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумкоми кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра», ‒ наголошується в листі.

Щорічно при підготовці та проведенні НК «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Протягом років проведення Конкурс підтримують Міністерство освіти і науки, Міністерство соціальної політики України, Міністерство охорони здоров’я та Міністерство культури України, обласні державні адміністрації, обласні ради, депутатський корпус.

У жовтні 2019 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019». Цьогоріч переможців визначатимуть в 17-ти основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях. У кожній ‒ визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2020 року у Києві».

Зазначимо: метою конкурсу є підтримка та розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійноcті; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість проектів.

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2019» – 1 березня 2020 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org , або в Оргкомітеті конкурсу за тел. (067) 16-404-11, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com.



Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp