Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні у Класичній гімназії відбулося розширене засідання колегії управління освіти Ужгородської міської ради

26 грудня 2019 р., 16:20

На засіданні було затверджено план роботи на наступний рік

За участю керівників навчальних закладів розглянули питання щодо результатів моніторингу дотримання нормативно-правових актів з обліку та видачі документів про освіту, достовірності внесення відомостей про навчальні досягнення випускників у Книги обліку та видачі документів; організації роботи груп подовженого дня в умовах реформування освіти; стану охорони праці та професійної діяльності учасників освітнього процесу у закладах дошкільної освіти; організації роботи вчителів-логопедів при школах Ужгорода. Також затвердили план роботи на наступний рік.

У роботі колегії взяли участь міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та секретар міської ради Андріана Сушко. Богдан Євстафійович привітав педагогів із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, подякував за роботу та побажав наснаги, терпіння, здоров'я, миру і затишку в родинах.

На засіданні колегії виступив також начальник Ужгородського міськрайонного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Закарпатській області Віталій Ільницький – наголосив, як важливо дотримуватися правил протипожежної безпеки, нагадав про відповідальність керівників за життя і здоров'я дітей у закладах освіти. Також розповів про правила безпеки при проведенні святкових заходів за участю дітей. Начальник управління освіти Наталія Мухомедьянова підсумувала роботу колегії, подякувала колегам і теж привітала їх із Новим роком та Різдвом Христовим.

Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp