Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський відвідав ЗВО кандидата на пост міністра освіти

11 червня 2020 р., 08:42

Президенту показали наукові досягнення студентів чернігівського Національного технологічного університету.

Президент Володимир Зеленський під час поїздки в Чернігівську область у середу, 10 червня, відвідав Національний технологічний університет, ректором якого є кандидат на пост міністра освіти Сергій Шкарлет.

В університеті президенту продемонстрували виготовлений колективом і студентами ЗВО карт для юніорів. Студенти розповіли, що зараз у розробці - карт для дорослих.Зеленський запропонував студентам попрацювати і над проектом електрокара.Також президенту продемонстрували верстати для різьблення по дереву, створений в університеті 3D-принтер, портативне фотоелектричне джерело живлення для військового застосування тощо.Серед цікавих розробок глава закладу виділив окуляри віртуальної реальності, які використовуються в навчанні. За допомогою спеціальної програми в віртуальній реальності можна побачити, що станеться під час тих чи інших дій при ремонті обладнання.Крім того, Зеленський поспілкувався з членами студентської ради, оглянув кілька приміщень навчального закладу, зокрема прес-центр та актовий зал, і ознайомився з умовами, в яких студенти отримують знання. В одній з аудиторій Зеленський побачив, як проходить онлайн-іспит.Нагадаємо, крім Шкарлета Зеленський називав ще трьох кандидатів на пост глави Міносвіти.Минулого тижня стало відомо, що в монографії Шкарлета знайшли плагіат.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp