Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Водолазу" все з рук не зійшло (ФОТО)

2 січня 2020 р., 12:50

Нещодавно

18-річного громадянина України затримали учора пізно ввечері прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією. Молодик саме перепливав річку Тиса, по якій проходить українсько-румунський кордон, коли його помітив прикордонний наряд. Законні вимоги військовослужбовців правопорушник проігнорував та спробував втекти. Прикордонники наздогнали правопорушника. Юнак був одягнений у мокрий гідрокостюм.

Для з’ясування усіх обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів за ч.1 ст.204 та 185-10 КУпАП, затриману особу доставлено до прикордонного підрозділу. Правову оцінку його діям та вид стягнення визначатиме суд.

Варто зазначити, що наразі температура води у річках є дуже низькою, а рівень води у Тисі досить високий, до того ж, течія - бурхлива та стрімка. Нехтуючи здоров’ям та життям людей, організатори тютюнової контрабанди продовжують наражати їх на серйозну небезпеку заради власної наживи.






Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp