Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Олексій Гетманенко закликав керівників Виноградівщини негайно вирішити питання газопостачання освітніх закладів

4 січня 2020 р., 14:00

Ось такі реалії

Питання негайної передачі понад 60 шкіл та дитсадочків Виноградівського району в оперативне управління комунальної установи «Центр з обслуговування закладів освіти» та підписання угоди із Закарпатгазом вирішувалося на порядку денному під час наради, яку провів в.о.голови ОДА Олексій Гетманенко.
Участь у заході також взяли заступник голови ОДА Ольга Травіна, керівники Виноградівщини – Віталій Любка та Василь Кіш, директори департаментів освіти та фінансів ОДА – Ганна Сопкова і Петро Лазар, голова правління АТ «Закарпатгаз» Віталій Шатило та ін.
Рішення про передачу майнових комплексів закладів освіти комунальній установі прийнято на сесії райради ще у вересні 2019 року, однак управління освіти молоді та спорту РДА досі його не виконало. Крім того, в районному бюджеті передбачено 471 млн грн на утримання закладів освіти. Тож, наразі необхідно посадовим особам підписати всі акти передачі-прийому і поставити крапку в цій ситуації.
Олексій Гетманенко, уважно вислухавши всі думки з проблемних питань в освітній галузі району, чітко поставив вимогу – до кінця робочого дня підписати всі необхідні документи про передачу майна закладів освіти району та укласти угоду із Закарпатгазом.
- Думайте у першу чергу про людей, а не про політичні уподобання, - закликав очільників Виноградівщини Олексій Олександрович. – Покінчіть нарешті з цією ганебною ситуацією задля уникнення відключення шкіл та садочків від газопостачання!
Прес-служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp