Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перевізники протестують (ФОТО)

8 січня 2020 р., 19:15

Між двома країнами

Колони вантажних автомобілів та сільськогосподарської техніки у вівторок значно ускладнили проїзд по дорозі, що веде від міста Кошице у напрямку угорського кордону. Протестна акція була започаткована перевізниками, згодом до неї приєдналися й словацькі фермери та аграрії.

{g}

Як повідомляють у поліції Словаччини за тим, аби рух автомобілів взагалі не зупинився, на дорозі патрулюють поліцейські.

"Навіть якщо рух повністю буде заблоковано, нам необхідно, аби було забезпечено безперебійне проходження аварійних служб", - зазначає речниця поліції Ленка Іванова.

Одним із учасників протесту Франтішек Оравец розповів, що виконують вказівки страйкового комітету з Братислави. "Ми будемо діяти, як там вирішать", - сказав він. І додав, що учасники протесту вирішили зупинити свої автомобілі, а самі готують ковбаски та трохи м'яса з цибулею на вогні.

Протестувальники вимагають, аби Спілка перевізників Словаччини прийняла зміни стосовно ведення бізнесу в галузі міжнародних автоперевезень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp