Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українець розповів, як дивом не сів на літак, що розбився

10 січня 2020 р., 08:11

Організатори конференції наполягали, щоб він взяв квиток на 8 січня, однак чоловік взяв квиток на день пізніше і сам оплатив номер у готелі.

Громадянин України Андрій Бузаров, який знаходиться на конференції в Тегерані, розповів, що повинен був летіти до Києва рейсом, який згодом зазнав аварії, але всупереч обставинам взяв квиток на інший рейс. Про це Бузаров повідомив у середу, 8 січня, на своїй сторінці в Facebook."Четвертого січня, коли я прийшов в офіс у МАУ, мені там порекомендували купити квиток на 9 січня, а не на восьме, так як він дешевший. Організатори конференції наполягли, щоб я купив квиток на восьме, тому що не була передбачена оплата за готель, але я все ж взяв на дев'яте і сам сьогодні оплатив ще один день у готелі", - написав Бузаров.Він додав, що рейс до Києва, на який він купив квиток, тепер скасований через тимчасове обмеження польотів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp