Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Добро" до Угорщини не довезли (ФОТО)

10 січня 2020 р., 08:25

Бо робили це незаконно.

Нещодавно прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками митниці попередили спробу незаконного ввезення на територію України партії біологічних добавок, енергетиків та вітамінів для спортсменів.

{g}

Біодобавки намагалися провезти в Україну потай від контролю через пункт пропуску «Тиса». Під час огляду мікроавтобуса «Mercedes», яким керував 37-річний українець, у конструктивних особливостях транспортного засобу прикордонний наряд помітив сторонні предмети. Автомобіль скерували на поглиблену перевірку, у ході якої відшукали 1355 упаковок біодобавок, енергетичних напоїв, вітамінів та спортивного харчування. Їх приховали у повітряному фільтрі, під двигуном та в запасному колесі.

Виявлені товари та мікроавтобус 2007 року випуску вилучено у встановленому законодавством порядку. Сума оцінки біодобавок та спортивного харчування наразі встановлюється, транспортний засіб оцінили у 303 тисячі гривень.





Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp