Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Закарпатті День Соборності України відзначали (ФОТО)

22 січня 2020 р., 15:15

Сьогодні, 22 січня.

Вже традиційно для Закарпаття День Соборності України відзначили покладанням квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Августину Волошину, величезний жовто-блакитний стяг пронесли центром Ужгорода та завершили урочисту ходу на пішохідному мосту.

{g}

Сьогодні, 22 січня, в честь відзначення Дня Соборності України в Ужгороді провели вже традиційні для Закарпаття заходи. В них взяли участь влада області та міста, правоохоронці та духовенство. Вперше до урочистостей приєдналося керівництво територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області. На площі Народній Ужгорода всі керівники поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку під музичний супровід Закарпатського народного хору. Після цього процесія з багатометровим жовто-блакитним прапором набережною пройшлася до пам’ятника Августину Волошину. Там також вшанували пам’ять людини, яка чимало здійснила для Соборності України. Завершили розгортанням стяга на пішохідному мосту.

По поверненню до територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області його керівник, полковник Служби Роман Мушак привітав особовий склад зі святом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp