Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У лікарні Мукачева буде сучасне обладнання

28 січня 2020 р., 09:40

Вже зовсім скоро

28 січня об 11.00 в обласній дитячій лікарні м. Мукачево відбудеться міжнародна зустріч в рамках проекту транскордонного співробітництва ‼«Невідкладна допомога в імʼя майбутнього» („Intensive care for future”). 

 Передбачено що в рамках проекту відділення інтенсивної терапії новонароджених буде дооснащене сучасною апаратурою, яка допоможе не тільки рятувати життя маленьких пацієнтів, але й попереджати розвиток різноманітних важких ускладнень. Щорічно в реанімації новонароджених лікується 370 - 380 немовлят, які поступають у перші дні, або й години свого життя. Близько 70% з них мають гіпоксичні ураження нервової системи , які часто закінчуються формуванням неврологічного дефіциту та призводять до інвалідності. Саме на профілактику цих станів і направлений даний проект.Учасники зустрічі: Шніцер Роман - голова комісії з питань охорони здоров’я Закарпатської обласної ради, директор КНП ОДЛ, Біров Єлизавета - директор департаменту охорони здоров’я ОДА, Грицик Петро - заступник голови Закарпатської обласної ради, Флорин Пирву - Консул Румунії, п. Іоан Адріан Марк - менеджер ( Сату Маре, Румунія) та інш.‼!!! Перед початком зустрічі є можливість познімати відео та пофотографувати у відділенні недоношених новонароджених, поспілкуватися із зав. відділенням Аркадієм Ольчедаївським та мамами маленьких пацієнтів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp