Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гончарук доручив евакуювати українців з Китаю

1 лютого 2020 р., 10:20

Глава Кабміну також розпорядився до понеділка розробити план заходів від МОЗ щодо недопущення занесення і поширення коронавірусу по території України.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук доручив МЗС, ДСНС, Міноборони і Мінінфраструктури розробити план і провести евакуацію громадян України з території Китаю у зв'язку зі спалахом коронавірусу. Про це Гончарук ввечері в п'ятницю, 31 січня, написав у своєму Telegram-каналі."Додатково МЗС, ДСНС, Міноборони і Мінінфраструктури повинні оперативно розробити план і організувати евакуацію громадян України з території Китаю через спалах інфекції", - написав він.Глава Кабміну зазначив, що доручив посилити оборонні і профілактичні заходи щодо недопущення занесення і поширення по Україні нового коронавірусу з Китаю.Гончарук підкреслив, що в Україні на сьогодні не зареєстровано жодного лабораторно підтвердженого випадку захворювання на новий коронавірус. Але потрібно бути готовим до будь-яких сценаріїв."На ранок понеділка у мене на столі повинен бути чіткий план заходів від МОЗ щодо недопущення занесення вірусу і поширення його на території України", - написав Гончарук.Також він доручив оперативно розробити Національний план протиепідемічних заходів реагування на поширення вірусу із залученням МОЗ, МВС, Міноборони, Міносвіти, Мінінфраструктури і низки інших служб і відомств.Крім того він доручив головам ОДА і держадміністрації в Києві посилити заходи захисту на місцевому рівні."Також розглядаємо доцільність встановлення режиму підвищеної готовності в рамках єдиної державної системи цивільного захисту", - резюмував Гончарук, зазначивши, що безпека українців по всьому світу - завдання № 1 для уряду.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp