Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як рятувальники церквами ходили (ФОТО)

27 лютого 2020 р., 19:15

Народна мудрість каже: «Береженого Бог береже!» Утім для того, аби це прислів’я справдилося, людина повинна знати як їй запобігти лиху та уникнути надзвичайної ситуації.

Одним словом, кожен має пам’ятати правила безпеки життєдіяльності й дотримуватися їх у буденному житті. І представники релігійних конфесій не виняток. Адже пожежі трапляються навіть у храмах.

Сьогодні, 27 лютого, фахівці Служби порятунку проводили інформаційні рейди у церквах м. Перечин та с. Білки Іршавського району. Рятувальники Перечинського районного сектора завітали до храму Святого Миколая та Римо-католицького храму св. Августина, де у бесідах зі священнослужителями нагадали основні норми пожежної безпеки в культових спорудах та провели майстер-клас із використання вогнегасників.

Подібний захід провели й іршавські рятувальники. Вони відвідали Свято-Петро-Павлівський храм у с. Білки, де провели інструктаж щодо обережності у використанні відкритого вогню під час церковних служб і нагадали святим отцям про заходи пожежної безпеки в храмах, зокрема щодо справності та надійності електромереж. Проінспектували фахівці ДСНС й евакуаційні виходи, через які у випадку пожежі прихожани зможуть залишити храм.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp