Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени пішли до школи (ФОТО)

2 березня 2020 р., 09:40

Працівники ювенальної превенції поліції Закарпаття продовжують відвідувати місцеві навчальні заклади і проводити з учнями профілактично-пізнавальні заходи.

Темою занять є правила поведінки у школі, безпека на дорогах, протидія булінгу, неприпустимість вживання наркотиків та відповідальність неповнолітніх за вчинення адміністративних і кримінальних правопорушень.

Інспектори з ювенальної превенції закарпатської поліції, які відповідають за напрямок роботи із неповнолітніми, продовжують масштабну превентивну роботу серед підростаючого покоління. Ціллю таких заходів є формування правової освіти учнів, профілактика протиправних дій, скоєння правопорушень неповнолітніми та інше.

Цього тижня такі зустрічі провели поліцейські ювенальної превенції Мукачівського,Свалявського, Іршавського, Воловецького та Берегівського відділень поліції. Поліцейські відвідали ЗОШ №1 у м.Берегові, місцеву школу у м. Іршава, с. Нижні Ворота, Бобовищанську та Керецьківську школи на Мукачівщині та Свалявщині.

Під час занять діти дізналися про те, які правопорушення найбільш часто скоюються неповнолітніми, про відповідальність за їх вчинення, про безпеку у побуті, на дорогах, негативні наслідки вживання спиртних напоїв, наркотиків, та про наслідки паління у юному віці. Також правоохоронці звернули увагу учнів на їх поведінку у школі, відвідування занять та недопущення пропусків уроків без поважних причин. Не оминули й тему булінгу, його причини, прояви, а також відповідальності за його скоєння дітьми.

Усі уроки пройшли жваво, діти брали активну участь у спілкуванні та задавали запитання, на які отримали повні та обгрунтовані відповіді.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp