Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці, ваше фото патріота незабаром стане іншим

9 вересня 2014 р., 16:41

Коли продовжать акцію -змінять формат

Про це розповів ініціатор акції Сергій Денисенко

Під час прес-конференції волонтерів Руху підтримки закарпатських військових ініціатор акції «Фото патріота» Сергій Денисенко розповів про те, як виникла ідея та які перспективи в акції у подальшому, повідомляє кореспондент Нового Закарпаття.

«Ідея прийшла із міста Луцьк, я побачив у Facebook фото знайомого на фоні українського прапора із написом «Дивіться, який із мене вийшов патріот». Зацікавився, розпитав деталі. Насправді все лежало на поверхні, необхідно було тільки підхопити. Фотографи робили те, що вміють робити і приносили цим користь, а ужгородці, фотографуючись, допомагали військовим», - розповів Сергій Денисенко.

Стартувала вона 16 серпня. І тривала до 7 вересня. Фотографами попрацювали більше 10 чоловік. Вдалося зібрати за цей час 35.803 тис. грн. Зібрана сума здивувала навіть організаторів та ініціаторів.

Зараз акція взяла невеличку відпустку, але обов’язково повернеться до ужгородців. Однак, не виключення, що вона дещо змінить формат. За словами Сергія Денисенка, вона може отримати виїзний характер. До прикладу, намет із жовто-блакитним прапором встановлять на БАМі поряд із головним корпусом УжНУ.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp