Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В центрі Ужгорода з самого ранку розпочався продаж квітів

6 березня 2020 р., 11:45

Ужгород готується до 8 Березня

Уже з самого ранку в обласному центрі Закарпаття можна побачити чоловіків із квітами. А все тому, що скоро – 8 Березня, Міжнародний жіночий день.

І хоча сьогодні світ уже відходить від розуміння такого свята як символа весни і краси, акцентується увага на боротьбі за права жінок, усе ж квіти цього дня не втрачають своєї актуальності, як і раніше.

У центрі Ужгорода, зокрема на площі Шандора Петефі, продаж квітів розгорнули стихійні продавці. Різноманіття цвіту приваблює погляди перехожих: фіалки, троянди, тюльпани, відомі народною назвою “Анютині очка”, гіацинти, фрезії. Пропонують і креативні аналоги живих букетів, наприклад, квіти з мила!

Утім фаворитами весняного свята, кажуть продавці, незмінно, як і багато років поспіль, залишаються тюльпани. Їх можна придбати як у горшечках, так і в пишних букетах. Усередньому, ціна цієї квітки коливається між 25 грн та 30 грн за штуку. Більше – на фото.

Закарпатський кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp