Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Які адмінпослуги надаватиме під час карантину ужгородський ЦНАП

23 березня 2020 р., 16:20

Кабмін ухвалив перелік адмінпослуг, які надаватимуться в ЦНАПі під час карантину

Поки вся країна перебуває на карантині, державні установи змінюють принципи своєї роботи і обмежують прийом громадян. Ми просимо громадян утримуватися від особистих візитів задля отримання послуги.

Але як діяти, коли послуга є терміновою чи життєво необхідною? Наприклад, без паспорта чи нової вклеєної фотокартки громадяни не можуть повноцінно реалізовувати свої права. Без субсидії чи державної допомоги складно протриматися в цей тяжкий період.

Мінцифра створила перелік невідкладних послуг, які надаватимуться в ЦНАПі, перелік ухвалено Кабінетом Міністрів 20 березня.

❗️ Послуги, що надаватимуться в ЦНАПі під час карантину

▪️видача дозволу на участь у дорожньому русі транспортних засобів, параметри яких перевищують нормативні;
▪️погодження маршрутів руху транспорту під час перевезення небезпечних вантажів;
▪️реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів, що належать закладам охорони здоров’я або у зв’язку з втратою техпаспорту;
▪️державна реєстрація смерті;
▪️надання дозволів на підзахоронення на закритих кладовищах.
▪️реєстрація чи зняття місця проживання, видача довідки про реєстрацію;
▪️оформлення дозволу на порушення об’єктів благоустрою.

Нагадуємо також, що прийом громадян працівниками Центру надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради на період карантину здійснюватиметься за ПОПЕРЕДНІМ записом із понеділка по четвер із 8.30 до 16.30, у п’ятницю – із 8.30 до 13.30 за номером телефону (0312) 428028.Субота і неділя – вихідні.Можна також звертатися:0508218384 – начальниця ЦНАПу Павлув Жанна Вікторівна,0997588820 – заступниця начальника ЦНАПу Крайниківська Леся Юріївна.Дуже просимо поважати працівників ЦНАПу, адже ці люди залишаються працювати в складних умовах для того, щоб ви не залишилися без нагальної послуги. Не ходіть до державних установ без гострої потреби. Отримання послуги у більшості випадків можна відкласти, а от турботу про себе та інших — ні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp