Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівська прокуратура намагається повернути 270 тисяч працівникам "Бобовища"

11 вересня 2014 р., 13:02

Таку суму заробітної плати заборгували на підприємстві.

Прокуратура Мукачівського району звернулася до суду в інтересах закарпатців, для поновлення їх порушених прав на одержання зарплати.

Як повідомив Мукачівський районний прокурор Олег Опішняк: «Наразі прокуратурою Мукачівського району проводиться перевірка в порядку здійснення нагляду за додержанням і застосуванням законів про працю на Агропромислово-торговому підприємстві «Бобовище», на якому є значна заборгованість по заробітній платі - близько 537 тис. грн.

«До того ж, до прокуратури району з відповідними заявами звернулися 7 працівників даного підприємства, Відтак, ми звернулися до суду щодо стягнення з Агропромислово-торгового підприємства «Бобовище» нарахованої, але не виплаченої заробітної плати на загальну суму понад 165 тис. грн.» - продовжує прокурор.

«На даний час ми готуємо ще кілька заяв з цього приводу вже для виплати ще 105 тис.грн. заборгованої зарплати» – повідомив Олег Опішняк. Перевірка на підприємстві триває.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp