Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Коронавірус в Європі ще не досяг свого піку - агентство

9 квітня 2020 р., 13:57

В аналітичному центрі не вважають, що поширення і наслідки коронавірусу в Європі досягли свого апогею.

Європейський центр з контролю і профілактики захворювань встановив, що пандемія коронавірусу ще не дійшла до свого рубікону в Європі, пише Euractiv.

Система моніторингу смертності показала, що смертність від усіх причин, включаючи COVID-19, вища від очікуваних показників у Бельгії, Франції, Італії, на Мальті, в Іспанії, Швейцарії та Великій Британії, в основному серед осіб старше 65 років.Незважаючи на останні дані з Італії та Австрії про те, що число нових випадків захворювання і смертей знижується, "на цей час немає ніяких ознак того, що пік епідемії досягнутий", йдеться у звіті.Також аналітики центру припустили, що, виходячи з наявних даних у регіоні і поточної ситуації, "можна очікувати й надалі поширення вірусу"."Ще занадто рано раптово відміняти всі заходи щодо дистанціювання... навіть якщо ці жорсткі заходи можуть бути вельми руйнівними для суспільства в економічному і соціальному плані", - заявила директор центру Андреа Аммон.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp