Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани контрабандистів зруйнувалися (ФОТО)

13 квітня 2020 р., 10:50

У покинутих контрабандистами пакунках знаходилось 1890 пачок сигарет білоруського виробництва без акцизних марок України.

Спробі незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів запобігли нещодавно вранці прикордонники Мукачівського загону в ході реалізації інформації, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу.

Перевіряючи інформацію про ймовірну протиправну діяльність, прикордонний наряд відділення інспекторів прикордонної служби «Вилок» спільно з офіцером оперативно-розшукового відділу виявили за 30 метрів до кордону 4 пакунки обгорнуті у чорний поліетилен. Особи, які планували перемістити контрабандний тютюн до сусідньої Угорщини, зрозумівши, що їх викрито, вдались до втечі, незважаючи на попереджувальні постріли військовослужбовців.

Тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. Крім того, про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.204 КК України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів", направлено повідомлення до Головного управління ДФС та Нацполіції в Закарпатській області.

Тривають заходи по встановленню причетних до даного правопорушення осіб.








Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp