Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Британія продовжила карантин ще на три тижні

16 квітня 2020 р., 21:30

Британська влада вирішила продовжити карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу ще на 3 тижні

Про це повідомляє BBC із посиланням на главу МЗС Об’єднаного Королівства Домініка Рааба, котрий тимчасово заміняє Бориса Джонсона на посаді прем’єр-міністра.

«Повний карантин у Об’єднаному Королівстві продовжуватиметься ще додаткові 3 тижні, оскільки уряд намагається уникнути другого піку заражень COVID-19», - йдеться в повідомленні.

Британська влада припускає, що число нових випадків інфікування коронавірусом поступово стабілізується та навіть починає зменшуватися. Те ж саме стосується й кількості госпіталізацій пацієнтів.

Протягом доби 15 квітня у Великій Британії зафіксували 861 летальний випадок унаслідок пандемії коронавірусу. Загальна кількість летальних випадків в країні зросла до 13 729, повідомляє у Twitter Департамент охорони здоров'я та соціального забезпечення британського уряду.

"Станом на 17:00 15 квітня зі шпиталізованих з діагнозом коронавірусної хвороби пацієнтів у Великій Британії, 13 729 на жаль померли", - йдеться у дописі.

Станом на сьогодні у Британії було здійснено тестування на коронавірус у 327 608 осіб, з яких у 103 093 підтвердили COVID-19.

Як повідомлялося, станом на 16 квітня у світі вже зареєстрували понад два мільйони випадків зараження коронавірусом, з них - понад пів мільйона людей одужали і 142 712 померли.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp