Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачівському прикордонному загоні одужав військовослужбовець хворий на COVID-19

28 квітня 2020 р., 08:50

Військовослужбовець Мукачівського прикордонного загону хворий коронавірусом - одужав

Військовослужбовця Мукачівського прикордонного загону, який першим захворів на COVID-19 учора виписали з інфекційного відділення лікарні де він проходив лікування. Прикордонник повністю одужав, що було підтверджено двома поспіль тестами.

Водночас на лікуванні наразі перебувають ще троє військовослужбовців, у яких також виявили захворювання на COVID-19, їх стан задовільний вони забезпечені усім необхідним.

Варто зазначити, що прикордонники одні з перших, хто долучився до заходів з недопущення поширення коронавірусу територією України і щоденно перебувають у зоні ризику, оскільки контактують з великою кількістю людей під час прикордонного контролю. Для збереження здоров’я військовослужбовців від початку заходів їх забезпечено всіма необхідними засобами індивідуального захисту.

Життя та здоров'я прикордонників — понад усе, тому керівництвом загону проводиться все можливе, аби убезпечити персонал від захворювання.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp