Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міжгірська РДА безпардонно забрала у КСП «Шипіт» 44 гектари землі

12 вересня 2014 р., 18:45

І внесла її до земель запасу Пилипецької сільської ради

Прокуратурою Міжгірського району у порядку адміністративного судочинства заявлено позов в інтересах держави до Міжгірської РДА з вимогами скасування розпорядження Міжгірської РДА, де поставлено питання про повернення вилучених пайових земель площею понад 44 га до земель колективної власності.

Як повідомив прокурор Міжгірського району Сергій Зовдун: «Цьому передувала прокурорська перевірка, проведена спільно з працівниками Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області, в ході якої встановлено, що Міжгірською РДА всупереч вимогам земельного законодавства, без згоди членів сільськогосподарського підприємства, внесено зміни до схеми поділу земель колективної власності КСП «Шипіт» в межах території Пилипецької сільської ради Міжгірського району та вилучено земельні ділянки площею понад 44 га та віднесено їх до земель запасу Пилипецької сільської ради».

У зв’язку із цим, прокуратурою вживаються заходи представницького характеру з метою повернення незаконно вилучених земельних ділянок, поновлення прав членів КСП «Шипіт».

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp