Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двох поліцейських підозрюють у розтраті понад 850 тисяч гривень

16 травня 2020 р., 16:42

Правоохоронці вчинили розтрату під час ремонту службового транспорту

Двох співробітників Головного управління Національної поліції в Харківській області запідозрили у розтраті понад 850 тисяч гривень під час ремонту службового транспорту. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державне бюро розслідувань.

За даними слідства заступник начальника обласного управління поліції у 2018 році систематично перераховував бюджетні кошти одному з підприємців за фіктивний ремонт та сервісне обслуговування службового автотранспорту. Його підлеглий - вже колишній провідний інженер управління - погоджував та передавав на підпис керівництву акти виконаних робіт, знаючи, що вони не проводилися.

"У результаті неправомірних дій правоохоронців відбулася розтрата бюджетних коштів на суму понад 850 тисяч гривень", - розповіли в ДБР.

Зазначається, що правоохоронцям повідомили про підозру у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp